12 dager til opptak – 40 års erfaring x2

Dagens instruktørsamling har vært ekstra inspirerende med to av Norges høyest graderte karate-instruktører. Både John (v.) og Michael (h.) er gradert 6.dan og har trent karate siden midten av 70-tallet.

40 års karate-erfaring er likevel ingen garanti for at man ikke glemmer beltet sitt 🙂

John og Micke_crop

Michael flyttet til Oslo fra Sverige for litt over 1 år siden. Han har vært en av pådriverne til oppstart av Santokai og kommer til å være fungerende hovedinstruktør og styreleder. Han driver også sin egen karateklubb i Huddinge og reiser jevnlig til Sverige for å instruere.

John på den andre siden er en hardbarka Oslo-gutt, som har holdt til ved OSI Karate (Oslostudentenes Idrettsklubb) fra han begynte med karate til han flyttet utenlands for noen år siden på grunn av jobb. I flere år har han vært med på å utvikle Norges Kampsportforbund gjennom forskjellige ledervern, og er kanskje det nærmeste man kommer et levende karate-leksikon i Norge.

Vi kommer til å presentere flere av våre instuktører på en egen side etter hvert. Santokai.no er fortsatt “under construction” som det heter på godt norsk!

Leave a Reply