Medlemsside

På denne siden finner du informasjon for klubbens medlemmer. Informasjon om stevner, gradering, årsmøter og andre arrangementer publiseres her.

Viktige datoer i 2024

12. marsÅrsmøte i klubben
25. – 26. maiKarateleir i Lillehammer med Kofukan Norge
6. juniGradering i Santokai KK
6. – 8. septemberKarateleir med Sensei Tomiyama, 9. Dan (Prinsdal, Oslo)

Nyheter

 • Gradering 6. juni
  6. juni blir det gradering i Santōkai karateklubb. Tid: Torsdag 6. juni kl. 18. Sted: Lille gymsal, KG Dørene åpner og instruktørene er til stede for spørsmål mm. fra kl 17. Graderingen starter presis kl. 18, så møt opp i god tid! Gradering er en mulighet til å vise hva … Fortsett å lese Gradering 6. juni
 • Fridager i mai
  I mai er det flere offentlige fridager da det ikke er trening. Vi trener ikke følgende dager i mai: Onsdag 1. mai Arbeidernes dag Torsdag 9. mai Kristi himmelfartsdag Mandag 20. mai Andre pinsedag
 • Protokoll fra årsmøtet
  Protokoll fra årsmøtet i klubben 12. mars kan leses her:
 • Påskeferie!
  Det er ikke trening i påsken. Vi starter opp igjen med trening etter påske fra onsdag 3. april. Instruktørene ønsker alle en riktig god påskeferie!
 • Ingen trening i vinterferien
  I uke 8 (19. – 25. februar) er det vinterferie i Oslo, og det blir dermed ingen trening denne uken. Instruktørene ønsker alle en fin ferieuke. Vi sees igjen på trening mandag 26. februar! PS. Det er lov å trene hjemme selv i ferier!